StaffanSTAVEN: wat een verschil!

  • Geplaatst op
  • Door Vasa Shop
  • Geplaatst in Rolski, Stokken

Heb je ook zo'n zeurende pijn in je ellebogen, schouders en polsen na 40 minuten dubbelstokken? Marit had hetzelfde probleem. Ze heeft vanalles geprobeerd, maar niets hielp. Totdat ze dempers van StaffanSTAVEN op haar stokken probeerde. Wil je meer weten over de ervaring van Marit met StaffanSTAVEN en over StaffanSTAVEN? Lees dan snel verder.

StaffanSTAVEN volgens Marit

Schokbrekers, die horen toch op een auto thuis? Maar toch niet op je stokken? Nou mijn lijf zegt er iets anders van. Jaren lang loop of rol ik tegen het probleem aan dat na een uur rolskiën de aanhechting van mijn ellebogen pijn gaan doen. Mijn schouderspieren zijn het er ook niet altijd mee eens. Dat verkort toch je trainingstijd en dat is jammer.

Ik had mij er al bij neergelegd dat dat niet anders kon, van alles geprobeerd van tapen tot fysio. Helaas niet afdoende. Tot ik een keer iemand sprak die de StaffanSTAVEN op haar stokken had gemonteerd. Hoewel de stokken iets te lang waren voor me, mocht ik ze proberen. Wat een verschil!

Toch duurde het even voor ik de knoop doorhakte. Afgelopen maand ging de zaag dan toch in mijn mooie roze Leki`s. Ik heb het niet zelf gedaan, dan denk ik dat ik ze ondersteboven en achterstevoren had gemonteerd. Maar gewoon door de kundige handen van Machiel van Vasasport.

Ik had de eerste training meteen een grote glimlach! Na een uur trainen inclusief veel dubbelstokken geen last van de ellebogen. Ondanks dat mijn puntjes niet al te scherp meer waren weinig geschraap om grip. Dat spaart puntjes! Bij het afzetten kun je ook gedoseerder kracht zetten en komt niet alles keihard door. Dat is zeer prettig voor je pezen en spieren. Met de StaffanSTAVEN heb je meer het sneeuwgevoel van afzetten in plaats van het gevoel dat je een drilboor vasthoud. Ik ben zeker om en denk dat veel mensen er baat bij zullen hebben.

 

 Marit Pietersen

 

Wat zijn StaffanSTAVEN?

De StaffanSTAVEN is demper die je op je stok lijmt. Je kort je eigen stok een stuk in en daarvoor komt deze demper in de plaats. Het handvat van je stok komt op de demper. Zo beschikt je stok over een veerweg van 1 tot 1,5 cm. En dat merk je!

Het comfort is exceptioneel en de demper geeft je veel meer het gevoel dat je in de sneeuw aan het skiën bent. Daarnaast neemt de grip van de rolskipunt toe, waardoor de punten minder vaak wegslippen omdat de stok minder stuitert op het asfalt.
Als je het eenmaal hebt geprobeerd wil je nooit meer anders!

 

 

Koop hier je staffanstaven

ONTDEK MEER OVER STAFFANSTAVEN

 

Bestel online of kom langs in de Vasa Shop

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »