Peter de Wit, instructeur en Vasa Shop medewerker

  • Geplaatst op
  • Door Vasa Shop

Als fanatieke skiër heb ik begin jaren 90 het langlaufen ontdekt. Na verloop van tijd zijn de alpine ski’s in de container beland en ben ik alleen nog maar aan het langlaufen. Via langlaufvereniging Gouda heb ik Vasa Sport leren kennen en heb ik aan diverse reizen deelgenomen. Nu zullen de meeste mensen mij kennen als shopmedewerker, trainer en ben ik betrokken bij diverse evenementen in zowel Nederland als in het buitenland.

Peter de Wit

Ik probeer zo vaak als mogelijk op de rolski’s te trainen. Dat kan bij ons in Waddinxveen op een groot net aan mooie geasfalteerde fietspaden. Verder ben ik ook regelmatig te vinden bij het 't Hoogt in Soesterberg.

Rolski’s: Swenor Finstepp klassiek en voor skate de Skiskett Fire

Langlaufski’s: Madshus Terrasonic Intelligrip, Fischer Twinskin, Fischer Carbon Lite Skate

Stokken en schoenen: LekiSalomon skate en combi schoenen

Favoriete kledingstuk/merk: Loeffler langlauf broek

Handschoenen: Yoko

Andere sporten: fietsen, MTB op de weg en krachttraining

Binnen Vasa Sport: shopmedewerker, langlauf en rolski-instructeur, chauffeur op de fietsreizen

 

In de Vasa Shop is mijn streven om onze klanten enthousiast te maken voor de langlauf- en rolskisport en hen daarover een eerlijk en oprecht advies te geven over de daarbij behorende materialen. Zodat ieder op zijn niveau kan genieten van deze mooie sport in de natuur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »